Ons Kantoor

Onze medewerkers beschikken over faciliteiten om bij relaties een mobiele werkplek op te zetten. Indien niet op lokatie bij de klant, dan werken zij thuis of op onze hoofdvestiging adres Wijkermeerweg 44-d te Beverwijk.

Onze werkwijze stelt hoge eisen aan de kennis, kunde en ervaring van onze medewerkers. Om onze kwaliteit te borgen investeren wij dan ook continue in training & opleiding mensen, effectiviteit en beveiliging software+databases, vakliteratuur en netwerkrelaties. Vragen waarop wij niet direct een antwoord hebben worden in overleg met de klant door gezet naar één van onze netwerkpartners.

Zo mogelijk is er een aantal keren in het jaar een ondernemer-accountant overleg, afhankelijk van de wensen van de ondernemer kan dat overleg ook vaker plaatsvinden.

Historie

Najaar 2003 richten Linda Dekker en Graham Poetoehena ‘Lingray Accountants’ op via inschrijving (EZ/VOF vorm) bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam. Dit accountantskantoor zet dan haar eerste schreden op de eeuwenoude markt van accountancy dienstverlening.

In loondienst leerden wij eerder de kneepjes uit het vak. De faciliteiten rondom het werk aanschaffen en werkend te krijgen was de eerste uitdaging. Een tweede uitdaging was voldoende werk uit de markt gegund te krijgen. De derde uitdaging betrof onze werkprocessen en systemen verder optimaliseren zodat onze producten nog beter & nog efficiënter terecht komen bij onze klanten. De vierde uitdaging was nog beter luisteren naar onze klanten met betrekking tot wat goed gaat dan wel wat zij liever beter/anders zien. De vijfde uitdaging betrof intensiveren onze banden met een aantal strategische netwerkrelaties. De zesde uitdaging betrof implementatie van een ander type timemanagement om de verhoogde productie volumes tijdig af te krijgen. En de zevende uitdaging betrof het integreren en maximaal benutten van de mogelijkheden van snel internet in combinatie met ‘cloud’ toepassingen.

Wij zijn trots de start-up fase voor een nieuw accountantskantoor in de markt succesvol te hebben doorlopen. Aan de hand van onze zorgvuldig opgebouwde organisatie en instrumentarium vervullen wij graag voor ondernemers de rol van eerste-lijn adviseur. Wij positioneren ons als gespecialiseerd accountantskantoor waarbij de lange termijn vertrouwensrelatie met onze ondernemers voorop staat. Wij stellen ons daarom actief op en zijn beschikbaar voor raad-en-daad wanneer nodig. Door klanttevredenheid regelmatig te peilen en daar folluw up aan te geven, borgen wij ons bestaansrecht en onze groeiambitie in de markt.